Fui chef por quince años, y sigo buscando experiencias gastronómicas. Contador de historias y cazador de cultura. Enriquecido por la cocina, hoy escribo sobre lo que me sigue llenando del rubro.

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6 comentarios en “El sombrero más alto

  1. Estoy estudiando gastronomia en le cordon bleu, y no se si podria practicar en tu restaurante quisiera aprender de ti y ser mejor cada dia , bye gracias

  2. hola me gustaría poder tener tu mail, soy de Perú y me gustaría compartir contigo información con todo lo relacionado con la gastronomía, quedo atento a tu pronta respuesta. Gracias

  3. Hola Carlos!

    I know of you through the egullet.org forum and would like to visit your restaurant Fabula but I think it may have closed (web site not working and the phone doesnt work). Is your restaurant still open. Or do you cook somewhere else now. If so, where?

    Unfortunately we return to Australia tomorrow so tonight is the only night we can dine with you.

    If you can get back to me that would be great (I might also try contacting by egullet, your blog and email – sorry!),

    Muchas gracias!

    Adam alotarot @ optusnet.com.au

    1. Hi Adam! I’m sorry I just read you email. I’m sorry to say I closed the restaurant down. Still working in the restaurant industry but with a big chain opening in Chile soon. So I’m not really cooking my food anywhere 😦 Not now. Thanks, though, for trying to get a hold of me. I’m sorry you didn’t earlier. I could’ve made some restaurant (and maybe even bar) recommendations. Cheers!

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